Takarító cég - 66nap Kft.

Takarító cég - 66nap Kft.

66nap Kft.

A 66nap Hungária Kft. 2010 óta a higiénia szolgálatában.

Takarító cég - 66nap Hungária

Cégünk 2010 óta végzi megfizethető, megbízható takarító szolgáltatását Budapesten és környékén.

Folyamatos online ügyfélszolgálattal, testre szabott programokkal állunk rendelkezésre, legyen az otthoni, irodai, vagy üzleti megoldás. Versenyképes árakkal és átfogó szolgáltatásokkal vagyunk jelen a térségben.

A "Megrendelő a legfontosabb" üzleti filozófiánk az elsődleges oka annak, hogy ügyfeleink velünk maradnak évek óta. Munkatársaink képzett szakemberek, udvarias kiszolgálással és a részletekre is kiterjedő figyelemmel végzik munkájukat.

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, ennek érdekében folyamatos kapcsolatban állunk a megrendelővel, hogy teljes megelégedettséggel legyenek munkánkkal.

Munkatársaink tapasztalt, felkészült szakemberek, akik évek óta tevékenykednek a higiénia, takarítás területén. Mivel kis cég vagyunk, ezért rugalmasan tudjuk kezelni megbízóink kivánságait.

Célunk, hogy elégedett ügyfeleink legyenek, akik mindig minket választanak.

Rólunk írták

  Köszönettel vettük a mai napon végzett munkájukat. Alapos munkát végeztek, mindent nagyon szépen megtisztítottak, az időt maximálisan kihasználták munkatársaik. Kedves,szorgalmas és  kulturált hölgyeket ismerhettünk meg csapatában. Ajánlani fogjuk Önöket ismerőseinknek is. Örülök, hogy Önökre találtam. Köszönettel: W. S.